Wilvorst öltönyök

KIFUTÓ MODELLEK 40% kedvezménnyel!

After Six kollekció

A nagy szerelem, egy felejthetetlen ünneplés és egy elegáns estély. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen fontos időben elkezdeni az esküvő szervezését! Természetesen mindenki izgatott a menyasszony ruhája miatt, de a legfontosabb az álompár közös fellépése. A vőlegénynek is tündökölnie kell öltönyében a szépséges ara mellett! Erre nyújt megoldást a WILVORST. Elegancia, vágy, érték és luxus, hibátlan kivitelezés, német precizitás! Eredeti eladási árak: 100.000 Ft - 145.000 Ft között.

  Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 1 Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 7 Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 4

 

A következő szezonban tizenkét új modellel kápráztat el minket az After-Six kollekció. Világosan meghatározott sziluett, pontos részletek, a stílus, a legjobb minőségű anyagok és a kidolgozás, ezért kezeskedik a WILVORST. Természetesen az anyagok kiválasztásánál a gyapjú játssza a fő szerepet, többnyire szép, modern fonálkompozícióval. Kevertszálas anyagoknál a gyapjú/selyem és gyapjú/viszkóz a legkedveltebb a kívánt fényesség elérésének érdekében! A szövetek könnyű, puha tapintásúak, kellemesen lágyak.

 

  Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 5  Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 3  Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 2

   Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 8 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 10 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 20

A WILVORST After-Six elegáns és stílusos öltönyeit viselő férfiak mindig magabiztosságot és eleganciát sugároznak, legyen az alkalom akár egy vacsora vagy egy party, ők mindig a győztesek közé fognak tartoznak!

 Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 21

Classic kollekció

A frakk az elegáns esti (15:00 óra utáni, de még inkább a sötétedés beállta utáni) társasági események, így esküvők, bálok és ünnepi premierek viselete, az alkalmi férfi divat királya. Kiegészítői a fekete cilinder, a mélyen kivágott fehér piqué-mellény, a rejtett gombolású fehér frakk ing, a mandzsettagombok, a fehér csokornyakkendő és a fekete lakkcipő.
Ha a meghívónkon "white tie" megjegyzés szerepel, ez a férfi vendégektől elvárt öltözet! A frakk elől rövid, hátul "fecskefarokban" végződik, kabátja kétsoros, de kigombolva viselik. A kabát szárnyaira nem illik ráülni, hanem hátul vagy oldalt kell lelógniuk a szék pereméről!

Wilvorst Classis Frack Wilvorst Classic Formal Wear Cut Wilvorst Classic Frack

A cut tökéletes viselet az esküvőn és a kiemelten hivatalos fogadásokon. Az elől rövid, hátul hosszú cut tulajdonképpen a nappali - 11:00 és 16:00 óra közötti - események frakk viselete.
Hagyományosan csíkos nadrág, szürke mellény, galléros ing és ezüstszürke nyakkendő vagy szmoking ing és szürke plasztron dukál hozzá. Mára azonban a cut szürkén kívül színes változatokban is megtalálható az alkalmi férfidivatot kínáló üzletekben. A viselet koronája a szürke cilinder!
Amerikában és Angliában a cut és a plasztron a vőlegény és a férfi vendégek hivatalos esküvői ruházata. A plasztron egyébként speciálisan széles nyakkendő, amit nyakkendőtűvel díszíthetünk.

A szmoking tökéletes viselet a 15:00 óra utáni társasági eseményeken, így az esküvőn, az operában, komolyzenei koncerteken, táncos rendezvényeken és hivatalos fogadásokon.
A klasszikus szmoking fekete, egysoros, hegyes- vagy sálgalléros, de mára kétsoros és színes modern változatokat is megtaláljuk az alkalmi férfi divat palettáján. A szmokinghoz mellény vagy széles selyemöv és csokornyakkendő dukál. A szmoking ing fehér vagy krémszínű, gallérjának csücskei visszahajtottak.
Ha a meghívónkon "black tie" szerepel, akkor az adott társasági eseményen a férfiak számára a szmoking a megfelelő viselet. Európában egyébként az 1920-as években Duke of Windsor vezette be a szmokingot, ami Amerikában tuxedo néven is ismert.

 Wilvorst Classic Dinner Jacket Wilvorst Classic Smoking Danny Wilvorst Classic Smoking