Wilvorst öltönyök

KIFUTÓ MODELLEK 40% kedvezménnyel!

After Six kollekció

A nagy szerelem, egy felejthetetlen ünneplés és egy elegáns estély - a mesebeli esküvő 2012 nyarán. Annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen fontos időben elkezdeni az esküvő szervezését! Természetesen mindenki izgatott a menyasszony ruhája miatt, de a legfontosabb az álompár közös fellépése. A vőlegénynek is tündökölnie kell öltönyében a szépséges ara mellett! Erre nyújt megoldást a WILVORST. Elegancia, vágy, érték és luxus, hibátlan kivitelezés, német precizitás! Eladási árak: 100.000 Ft - 145.000 Ft között.

  <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 1 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 7 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 4

 

A következő szezonban tizenkét új modellel kápráztat el minket az After-Six kollekció. Világosan meghatározott sziluett, pontos részletek, a stílus, a legjobb minőségű anyagok és a kidolgozás, ezért kezeskedik a WILVORST. Természetesen az anyagok kiválasztásánál a gyapjú játssza a fő szerepet, többnyire szép, modern fonálkompozícióval. Kevertszálas anyagoknál a gyapjú/selyem és gyapjú/viszkóz a legkedveltebb a kívánt fényesség elérésének érdekében! A szövetek könnyű, puha tapintásúak, kellemesen lágyak.

 

  Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 5 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 3 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 2

 

Ebben a szezonban is még mindig a csíkos anyag a divat! Kreatív és virtuóz! Keskeny csíkozás, apró szerény minták, magas fény, ez jellemzi az új anyagokat! Ha egy ilyen anyagból készült öltönyt viselünk, akár úgy is érezhetjük, hogy az öltöny külön életre kelt, hiszen minden tekintetet magára vonz! A színek terén: hangsúlyosak a különböző barna és szürke tónusok és a mélykék színek! De nem feledkezhetünk meg a klasszikusnak számító fekete színről sem, ami egy ügyes modell-választással tökéletessé teheti a nagy napot! Továbbra is a Slim-Line fazon a legkedveltebb a meghatározó modellek közül, rövidebb kabát fazonokkal.

 

   Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 8 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 10 <Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 20

Ám ez még nem minden! A vőlegény rengeteg kiegészítőből válogathat. Különösen sokféle mellényanyag áll rendelkezésünkre a következő szezonban! 45 kifinomult, minden igényt és elképzelést kielégítő anyag közül válogathat a boldog vőlegény, így az elegáns csíkos, a modern kis mintás, a virág- brokátmintás anyagok és még sok-sok variáció szerepel a listán. Természetesen nem feledkezhetünk meg a színben passzoló francianyakkendőről és díszzsebkendőről sem. Az outfit-et az ing, mandzsetta és cipőt teszi teljessé, melyek mind megtalálható a WILVORST új kollekciójában.

A WILVORST After-Six elegáns és stílusos öltönyeit viselő férfiak mindig magabiztosságot és eleganciát sugároznak, legyen az alkalom akár egy vacsora vagy egy party, ők mindig a győztesek közé fognak tartoznak!

 Wilvorst After Six vőlegény öltöny Bild 21

Prestige kollekció

Luxus különleges alkalmakra! Wilvorst Prestige a tökéletes választás cégvezetőknek, befolyásos embereknek a hibátlan megjelenéshez! A WILVORST Prestige jelképe a luxusnak és a minőségnek. Első osztályú kidolgozás és kiváló minőség jellemzi ezen kollekciót. Csak többször ellenőrzött, neves, kiváló fonalból készített anyagokból készülhet! – ez a minőség garanciája. Az anyagválaszték a következő szezonban még jobban kibővül, így 57 fajta kitűnő anyagból választhatunk, lehet tiszta gyapjú, lehet kevert szálas, viszkózzal, acetáttal, vagy selyemmel, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót! Eladási árak: 115.000 Ft - 150.000 Ft között.

Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 1 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 2 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 3 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 4

Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 5 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 6 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 7 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 8

Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 9 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 10 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 11 Wilvorst Prestige alkalmi öltöny 12


Wilvorst cipők

A Wilvorst a tökéletes megjelenéshez kiegészítőként elegáns, kézzel varrott, borjúbőr cipőket, valamint a szmokinghoz, frakkhoz elegáns, fekete lakkcipőt kínál. Eladási árak: 37.000 Ft - 40.000 Ft között.

Wilvorst lakkcipő Wilvorst 448305/10 Wilvorst 448305/60

Wilvorst 448306/10 Wilvorst 448306/60 Wilvorst 448306/60

 

Classic kollekció

A frakk az elegáns esti (15:00 óra utáni, de még inkább a sötétedés beállta utáni) társasági események, így esküvők, bálok és ünnepi premierek viselete, az alkalmi férfi divat királya. Kiegészítői a fekete cilinder, a mélyen kivágott fehér piqué-mellény, a rejtett gombolású fehér frakk ing, a mandzsettagombok, a fehér csokornyakkendő és a fekete lakkcipő.
Ha a meghívónkon "white tie" megjegyzés szerepel, ez a férfi vendégektől elvárt öltözet! A frakk elől rövid, hátul "fecskefarokban" végződik, kabátja kétsoros, de kigombolva viselik. A kabát szárnyaira nem illik ráülni, hanem hátul vagy oldalt kell lelógniuk a szék pereméről!

Wilvorst Classis Frack Wilvorst Classic Formal Wear Cut Wilvorst Classic Frack

A cut tökéletes viselet az esküvőn és a kiemelten hivatalos fogadásokon. Az elől rövid, hátul hosszú cut tulajdonképpen a nappali - 11:00 és 16:00 óra közötti - események frakk viselete.
Hagyományosan csíkos nadrág, szürke mellény, galléros ing és ezüstszürke nyakkendő vagy szmoking ing és szürke plasztron dukál hozzá. Mára azonban a cut szürkén kívül színes változatokban is megtalálható az alkalmi férfidivatot kínáló üzletekben. A viselet koronája a szürke cilinder!
Amerikában és Angliában a cut és a plasztron a vőlegény és a férfi vendégek hivatalos esküvői ruházata. A plasztron egyébként speciálisan széles nyakkendő, amit nyakkendőtűvel díszíthetünk.

A szmoking tökéletes viselet a 15:00 óra utáni társasági eseményeken, így az esküvőn, az operában, komolyzenei koncerteken, táncos rendezvényeken és hivatalos fogadásokon.
A klasszikus szmoking fekete, egysoros, hegyes- vagy sálgalléros, de mára kétsoros és színes modern változatokat is megtaláljuk az alkalmi férfi divat palettáján. A szmokinghoz mellény vagy széles selyemöv és csokornyakkendő dukál. A szmoking ing fehér vagy krémszínű, gallérjának csücskei visszahajtottak.
Ha a meghívónkon "black tie" szerepel, akkor az adott társasági eseményen a férfiak számára a szmoking a megfelelő viselet. Európában egyébként az 1920-as években Duke of Windsor vezette be a szmokingot, ami Amerikában tuxedo néven is ismert.

 Wilvorst Classic Dinner Jacket Wilvorst Classic Smoking Danny Wilvorst Classic Smoking